Ekren Könyvkiadó

A könyvek néma mesterek

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Hogyan verjem meg aput sakkban? - NEM RENDELHETŐ

Bevezetés a hold'em pókerbe (!KIÁRUSÍTÁS!)

Ed Miller


Bevezetés a hold'em pókerbe (!KIÁRUSÍTÁS!)
Teljes méretű kép megtekintése


Bolti ár: 2 980 Ft
Kedvezményes ár: 1 000 Ft
Kedvezmény: 1 980 Ft

Oldalszám: 216
Borító: Kartonált
Fordította: Oravecz Ferenc

FIGYELEM! KIÁRUSÍTÁS!

A KEDVEZMÉNYES ÁR SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN ÉRVÉNYES, KISZÁLLÍTÁS ESETÉN POSTAKÖLTSÉGET SZÁMOLUNK FEL

„A póker egy fantasztikus játék. Akár arról álmodnak, hogy egyszer majd megnyerik a Póker Világbajnokságot, vagy csak azt akarják elérni, hogy nyerő játékossá váljanak, céljaik elérhetőek. Ahhoz, hogy megnyerjék a világbajnokságot, nagyon keményen kell dolgozniuk, és ezen felül sok szerencsére is szükségük lesz. Ahhoz, hogy nyerő játékosokká váljanak, sokkal kevesebb erőfeszítés, és csak egy kis adag szerencse kell.”

Az utóbbi időben nagyon sokan kezdtek el pókerezni, arra számítva, hogy otthagyhatják majd eddigi munkájukat, és gyorsan meggazdagodhatnak. Szomorú, hogy ezeknek a „profi” játékosoknak a legnagyobb része hatalmas bukást lesz kénytelen elkönyvelni. Bár nagyon sokan pókereznek, kevesen vannak olyanok, akik valóban nyerő játékosok.
E könyvben az elismert póker szaktekintély Ed Miller jelöli ki számunkra az irányt a győzelem felé. Senki más nem mutathatná be hitelesebben a kezdő játékosoknak a sikeres hold ‘em játékhoz vezető leggyorsabb utat, mint Miller, aki kevesebb, mint másfél év alatt vált kezdő amatőrből hivatásos pókerjátékossá.
A könyv bemutatja a legfontosabb elveket, amelyeket a tapasztalt játékosok használnak: lapjaink flop előtti kiértékelését, a dominanciát, a pénzért való licitálást, kezünk védelmét, a félblöfföt, bankrészesedésünket, a banki esélyt, a feltételes esélyt, a szabadlapért való játékot, zsetonjaink mennyiségének szerepét, zsetonjaink értékének egy verseny alatti változását és még sok minden mást.
Akár limit, akár limit nélküli hold ‘emet akarunk játszani, vagy versenyeken szeretnénk indulni, e könyv biztos alapokat nyújt. Nemcsak azok találják majd hasznosnak, akik profi játékosokká szeretnének válni, hanem mindenki, aki jelentős előnyre szeretne szert tenni a versengésben. A Bevezetés a hold ‘em pókerbe nem csak azt tanítja meg, hogyan játsszunk, megtanít minket nyerni.


Fogyasztói vélemények:

ercegbalkan  (2010 10 14 )
Értékelés: 5
szegeden megbirom vasarolni ezt a konyvet ??ja es hol??rn


Doppler  (2009 09 18 )
Értékelés: 5
Most kell elhozza a noverem Pestrol a konyvet.Majd megirom a velemenyem.


Játssz online!

Play Online PokerLegújabb kiadványaink

Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)
Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)

Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)
Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)

Szavazás

Bevásárlókosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.20 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét mi álljuk!