Ekren Könyvkiadó

A könyvek néma mesterek

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Bevezetés a hold'em pókerbe (!KIÁRUSÍTÁS!)Hold 'em versenystratégia 1. (!NEM RENDELHETŐ!)

Hogyan verjem meg aput sakkban? - NEM RENDELHETŐ

Murray Chandler


Hogyan verjem meg aput sakkban? - NEM RENDELHETŐ
Teljes méretű kép megtekintése


Bolti ár: 2 690 Ft
Kedvezményes ár: 1 990 Ft
Kedvezmény: 700 Ft

Oldalszám: 132
Borító: Keménytábla
Fordította: Talyigás András

NEM RENDELHETŐ

„Ha betévednél egy sakkversenyre, és ott megfigyelnél egy nagymestert, meglepő dolgokat tapasztalnál. Néha, nyilvánvalóan egyszerű állásoknál a nagymester hosszú gondolkodásba merül, ilyenkor tíz perc, vagy még több is elmegy egy lépésre. Máskor a lépések – még bonyolult állásokban is – nagyon gyorsan követik egymást, és még döbbenetesebb, amikor a nagymester – néhány másodperc gondolkodás után – egy hosszú és briliáns áldozatokkal tűzdelt kombinációval megnyeri partiját.”

Ez a sakk-könyv mindenkinek szól 8-tól 80 éves korig, a kezdőtől a mesterig. Világos, könnyen érthető formában magyarázza el, hogyan tudunk ügyes, kényszerítő mattok segítségével egy erősebb ellenfelet legyőzni (legyen az barát, csapattárs vagy éppen Apu!). Igazi játszmákból vett gyönyörű és tanulságos állások segítségével mutat be 50 végzetes mattot, amelyek felhasználásával a mesterek győzelemre vezetik játszmáikat.

A kezdőknek egyszerűen a mattképek megtanulása és a példák élvezete nyújt majd segítséget a támadásvezetésben, a kombinációk és az áldozatok felfedezéséhez. Így válhat játékuk taktikailag egyre érettebbé.

A gyakorlottabb játékosok számára a kombinációs ötletek közül sok adja majd meg a felfedezés örömét, olyanokat találnak köztük, amelyekre korábban sohasem gondoltak. A szakemberek egyetértenek abban, hogy a sémák felismerése a sakkban nagyon fontos része a sikernek, ez a könyv pedig gazdag választékát nyújtja ezeknek.

A Hogyan verjem meg Aput sakkban? tanulmányozása közben könnyen és szórakozva javul játékunk. A könyv tele van magyarázatokkal és gyakorlati tanácsokkal, segít abban, hogy önbizalommal és a siker reményében kezdjünk neki egy sakkjátszmának.

Murray Chandler nagymester második lett 1976-ban a 16 éven aluliak világbajnokságán, megelőzve Garri Kaszparovot, akit egymás elleni partijukban le is győzött. Napjainkig egyike azon kevés játékosnak a világon, akik 100%-osak Kaszparov ellen. Az 1980-as években kulcsembere volt a sakkolimpiákon háromszor is ezüstérmes angol csapatnak, majd 1994-ben az angol válogatott kapitánya lett. Tulajdonosa és főszerkesztője a British Chess Magazine című angol sakklapnak, számos sikeres sakk-könyv szerzője.


Fogyasztói vélemények:

sakkter2  (2010 01 07 )
Értékelés: 5
Hello a nevem demeter jozef es nagyon tetszik a konyv


Játssz online!

Play Online PokerLegújabb kiadványaink

Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)
Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)

Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)
Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)

Szavazás

Bevásárlókosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.20 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét mi álljuk!