Ekren Könyvkiadó

A könyvek néma mesterek

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Űrkorszak (!KIÁRUSÍTÁS!)A póker kis kék könyve (!KIÁRUSÍTÁS!)

A póker kis zöld könyve - NEM RENDELHETŐ

Phil Gordon


A póker kis zöld könyve - NEM RENDELHETŐ
Teljes méretű kép megtekintése


Bolti ár: 3 280 Ft
Kedvezményes ár: 1 000 Ft
Kedvezmény: 2 280 Ft

Oldalszám: 278
Borító: Keménytábla
Fordította: Oravecz Ferenc

NEM RENDELHETŐ


A No Limit Texas Hold’ emet egy perc megtanulni, de egy élet is kevés, hogy a mestere légy!” – vallja ezt Phil Gordon, tizenöt évnyi játékkal a háta mögött, a világ legjobb játékosaival harcolva. Továbbra is fejleszti játéktudását, és minden egyes leosztásból megpróbálja leszűrni a tanulságot.
Ez idő alatt mindent feljegyzett: miket tanult, kik voltak világklasszis ellenfelei, és híres tanítványai. Phil Gordon A póker kis zöld könyvében most minden titokra fényt derít, amit csak tud a limit nélküli Texas Hold’ emről. Phil egyszerre tölti be a tanár és a diák szerepét, és tanácsaival bepillantást enged, hogyan is kell a pókerről gondolkodnunk, és miképp alakíthatjuk ki egyéni játékstílusunkat. Phil stílusa könnyed és szellemes – szórakoztatva tanít, elvégre nem az iskolapadban tespedünk – hiszen játszani ülünk le az asztalhoz, még ha győzni akarunk is.
Ez nem egy könnyű játék. De elegendő bátorsággal, türelemmel, agresszivitással, megfigyelőképességgel és – ami talán a legfontosabb mind között – azzal az eltökéltséggel, hogy jobb játékos váljék belőle, mindenkiből lehet nyerő pókerjátékos.
 A póker kis zöld könyve  fölveszi a versenyt Doyle Brunson Super/System című munkájával és David Sklansky A póker elmélete című alapművével, és így kötelező helye van a póker minden komoly tanulójának könyvespolcán.


Fogyasztói vélemények:

Doppler  (2009 08 11 )
Értékelés: 5
Mivel kezdo jatekos vagyok,pontosabban meg nem jatszottam egyszer sem megprobalom majd bszerezni ezt a konyvet.Egy kis elmelet nem art, es hasznos
tanacsok is jol fognak.


Játssz online!

Play Online PokerLegújabb kiadványaink

Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)
Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)

Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)
Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)

Szavazás

Bevásárlókosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.20 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét mi álljuk!