Ekren Könyvkiadó

A könyvek néma mesterek

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése

Ed Miller

Email Nyomtat PDF
Ed Miller

Ed Miller a louisianai New Orleansban nőtt fel. Fizikusként és programtervező- villamosmérnökként végzett 2000-ben az MIT-n. Egy évig tanárként dolgozott, majd a washingtoni Redmondba költözött, amikor szoftverfejlesztőként kezdett dolgozni a Microsoftnál.           

2001 novemberében szabadidejében elkezdett 1-2 dolláros és 2-4 dolláros hold ’emet játszani a világhálón. Miután néhány száz dollárt elbukott, úgy gondolta, ideje fejleszteni játéktudását. Ekkor talált rá a Two Plus Two Publishing LLC könyveire és honlapjára. Bekapcsolódott a www.twoplustwo.com fórumain zajló beszélgetésekbe, és néhány hónappal később korábbi veszteségeit ledolgozva már nyereséggel játszott 4-8 dolláros játékokban egy helyi kártyateremben.            

2003 januárjára már 10-20 és 20-40 dolláros játékokban vett részt, és márciusban otthagyta állását, hogy profi pókerjátékosnak álljon. Ekkorra a világháló fórumain a jobbaktól tanácsokat kérő kezdő játékos helyett már ő számított szakértőnek, akitől tanácsokat kérnek. A Seattle-ben és környékén eltöltött további hat sikeres hónap után Las Vegasba költözött, ahol jelenleg is lakik. Ugyanebben az évben Dr. Alan Schoonmaker, A póker pszichológiája (The Psychology of Poker) című könyv szerzője, bemutatta Edet David Sklansky-nak és Mason Malmuth-nak, és hamarosan kezdetét vette egy gyümölcsöző együttműködés.           

Mostanában Ed általában 10-20 és 30-60 dollár közötti játékokban vesz részt, de néha ma is fölbukkan még 2-4 és 6-12 dollár közötti játékokban Las Vegas környékén.

 


Játssz online!

Play Online PokerLegújabb kiadványaink

Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)
Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)

Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)
Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)

Szavazás

Bevásárlókosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.20 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét mi álljuk!