Ekren Könyvkiadó

A könyvek néma mesterek

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése

Dan Harrington

Email Nyomtat PDF
Dan Harrington

Dan Harrington 1982-ben kezdte profi póker pályafutását. A pókerjátékosok körében "Action Dan" néven ismert, ironikus utalásként szilárd, de effektív stílusára. Több nagy limit nélküli hold 'em versenyt megnyert, többek között az Európai Pókerbajnokságot (European Poker Championships, 1995), az 1995-ös Hold 'em Világbajnokság 2.500 dolláros limit nélküli hold 'em versenyét, valamint a "Four Queens" limit nélküli hold 'em versenyt (1996).
Komoly játékoskarrierjét sakkozóként kezdte. Hamar eljutott a mester fokozatig, és ő lett New England környékén az egyik legerősebb játékos. 1972-ben – megelőzve a környék legjobbjait – megnyerte a Massachusetts-i sakkbajnokságot. 1976-ban kezdett el backgammont játszani, és hamarosan e játékban is mesteri szintre fejlesztette tudását. Hamarosan ő lett az egyik legjobb készpénzes játékos Boston környékén, és 1981-ben megnyerte a Washington D.C.-ben megrendezett Backgammon Világbajnokságot, megelőzve a világ legtöbb vezető játékosát felsorakoztató mezőnyt.
A Póker Világbajnokság 10.000 dolláros limit nélküli hold 'em versenyén először 1987-ben indult el. Összesen tizenhárom alkalommal vett részt e versenyen, és ebből négyszer jutott el az utolsó asztalig – csodálatraméltó teljesítmény! Amellett, hogy 1995-ben megnyerte a Póker Világbajnokságot, 1987-ben hatodik lett, 2003-ban harmadik, 2004-ben pedig negyedik helyen végzett. Széles körben tekintenek rá úgy, mint az egyik legjobb és leginkább figyelemreméltó limit nélküli hold 'em játékosra, és egyúttal mint egy félelmetes ellenfélre a limit hold 'em játékokban. Santa Monicában lakik, és az Anchor Loans ingatlanügynökség társtulajdonosa.   

 


Játssz online!

Play Online PokerLegújabb kiadványaink

Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)
Pingvinek a sasok szárnyán (!KIÁRUSÍTÁS!)

Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)
Az elemi részek - A világmindenség építőkövei (KIÁRUSÍTÁS)

Szavazás

Bevásárlókosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.20 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét mi álljuk!